Moupila is onze meubel- en interieurontwerpstudio met een passie voor detail en duurzaamheid. U kan bij ons terecht voor doordacht en tijdeloos interieurontwerp op maat. Van louter kleuradvies tot een volledige herinrichting. Uitvoering van het kleinere en fijnere maatmeubel of accessoire doen we in eigen atelier. Voor grotere projecten werken we met top meubelmakers en interieurbouwers en verzorgen wij naast een doordacht ontwerp ook complete opvolging van werken en aannemers.

 

Daarnaast hebben we ook een gestaag groeiende collectie van eigen producten, al dan niet in eigen atelier op kleine schaal gemaakt.

 

 

 

Moupila & Friends is onze shop in Dikkelvenne waar onze eigen producten te koop staan, aangevuld met een eigenzinnige selectie van meubels, accessoires en geschenkartikelen van opkomende merken en ontwerpers.

 

Friends: Fest Amsterdam, La Femme Garniture, String , Snurk beddengoed, Ikke, Hilde Marchant, Eva Mouton, Declercq mobilier, Ontwerpduo, Serax, Zero Japan , Fragmenture, Living By Colors,

 

Adres: Kerkstraat 14, 9890 Dikkelvenne

 

Openingsuren:  vrijdag 11:00 – 20:00 & zaterdag 11:00 – 17:00

 ©copyright Moupila 2012